ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!»

19:00 5/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Ο «νούμερο 2» του κόμματος Άγης Βερούτης καλεί σε στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Η “δημιουργία,ξανά!“ εξελίσσεται και μεγαλώνει, απαντά ο Θάνος Τζήμερος.

Νέες αναταράξεις στο μικρόκοσμο της «δημιουργίας, ξανά» προκαλεί η δημόσια δήλωση του κ. Άγη Βερούτη, πρώτου σε σταυρούς στη Β’ Αθήνας στις εκλογές

της 6ης Μαϊου, με την οποία καλεί, εμμέσως πλην σαφώς, να στηρίξουν Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές., προκειμένου να μην εξασφαλίσει την πρωτιά και το μπόνους των 50 εδρών ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το τίμημα για την είσοδό μας στη Βουλή, της Δημιουργίας και εμένα, θα ήταν η αφαίρεση σημαντικού αριθμού ψήφων από την Νέα Δημοκρατία, μοναδική αστική παράταξη που με τις όσες αδυναμίες της (που ο ίδιος εγώ έχω επισημάνει) μπορεί να στηρίξει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη, στην παρούσα φάση. Κανείς άλλος σήμερα δεν μπορεί να προστατεύσει την Ελλάδα από βέβαιη πτώση» σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Βερούτης. Η τοποθέτηση Βερούτη έρχεται να επιβαρύνει, έτι περαιτέρω, το ήδη βαρύ κλίμα στη «δημιουργία, ξανά!» που ουδέποτε – όπως φαίνεται – κατάφερε να απορροφήσει τους κραδασμούς από τη συνεργασία με τη «Δράση», την οποία πάντως ο κ. Βερούτης υποστήριξε. Είχε προηγηθεί, η αποχώρηση πέντε μελών του κεντρικού καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος, οι οποίοι και είχαν διαφωνήσει στην προοπτική συνεργασίας με το κόμμα του Στ. Μάνου.

Από την πλευρά του, ο κ. Θάνος Τζήμερος θεωρεί δικαιολογημένες τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι επιλογές του τελευταίου διαστήματος, εξαπολύοντας φαρμακερά βέλη για τον κ. Βερούτη, στην απόφαση του οποίου διακρίνει προσωπικά ελατήρια. «Υπήρξαν περιπτώσεις στελεχών  που αποφάσισαν να απομακρυνθούν επιλέγοντας άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, όπως ο Άγης ο Βερούτης, κόμματα τα οποία τους εξασφαλίζουν πιο ισχυρό βήμα, τουλάχιστον προς το παρών» σημειώνει. Δηλώνει δε αιφνιδιασμένος για την απόφαση αυτού που υπολόγιζε για τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα