Αναστασίου: Πονηρό το 0-0

18:30 4/8/2014 - Πηγή: Matrix24

Πονηρό χαρακτήρισε το 0-0 του πρώτου αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης στη Λεωφόρο, έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφικών κινήσεων εφόσον προκριθεί το τριφύλλι.

Αρχικά, μίλησε ο Κάρλος Ζέκα που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές: «Νομίζω ότι έχουμε πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και με ποιον τρόπο. Δεν υπάρχει πίεση, αντίθετα υπάρχει μεγάλη όρεξη. Πρέπει να βελτιωθούμε στις τελικές

προσπάθειες για να πετύχουμε γκολ. Στο Βέλγιο το πρώτο μέρος δεν ήταν το αναμενόμενο που μπορεί να περιμένει κάποιος από τον Παναθηναϊκό. Δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως ανεβήκαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε εμείς τις ευκαιρίες για κάποιο τέρμα που όμως δεν ήρθε».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αναστασίου: «Πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη στην έδρα μας, καλή ευρωπαϊκή σεζόν, μετά από ένα περίεργο παιχνίδι στην Λιέγη θα έλεγα που εγώ πίστευα στην πρόκριση και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από πέρσι και εγώ πιστεύω ότι ομάδα αυτή έχει πολλά να δώσει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εγώ πιστεύω στους παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και αν τα κάνουν αυτά τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα να προκριθούμε».

Για την μικρή εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού: «Δεν ανησυχώ καθόλου για αυτό γιατί οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πέρυσι με ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός και δεύτερον και η Σταντάρ έχει τέτοιους παίκτες και είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Για τις μεταγραφές: «Αν τελειώσει η ρεβάνς όπως θέλουμε υπάρχουν περιθώρια για όποια σκέψη. Επίσης σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα ρόστερ 25 παικτών και κάποια παιδιά. Φυσικά όσο προχωράς αυξάνουν οι υποχρεώσεις και ίσως χρειαστούν κινήσεις. Αυτό θα το δούμε βέβαια αφού τελειώσει το αυριανό ματς. Αν χρειαστεί πάντως να κάνουμε προσθήκες να ξέρετε ότι είμαστε έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα