Αλβέρτης: Να δώσουμε το κάτι παραπάνω

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη Media Day της ομάδας την Τετάρτη, επαναλαμβάνοντας πως δεν είχε καμία αμφιβολία στην απόφαση να αντικαταστήσει τον Αργύρη Πεδουλάκη.

«Θέλω πρώτα από όλα να πω στον Αργύρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που προσέφερε στην ομάδα, γιατί πάνω από όλα είναι φίλος μου. Εμείς έχουμε πλήρη επίγνωση του τι πρέπει να κάνουμε και οφείλουμε

με τους συνεργάτες μου να το πράξουμε» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο χρόνος και τα περιθώρια ήταν πολύ λίγα. Δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνουμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίστη στην ομάδα και στα παιδιά. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να πάμε μέχρι τέλους. Θα δείξει το αν αυτή η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ομάδα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα το κάτι παραπάνω. Έχει ήδη πολλά καλά στοιχεία , ωστόσο εμείς θα επιδιώξουμε να δώσουμε λίγο μεγαλύτερη και λίγο παραπάνω σκοράρισμα».

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης: «Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχει αναλάβει ο καινούριος προπονητής. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ο κ. Πεδουλάκης ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη μεταβατική περίοδο, καθώς με τον κ. Ομπράντοβιτς εμείς είχαμε κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, ωστόσο είχε το σθένος και την αποφασιστικότητα να πάρει την ομάδα και να την οδηγήσει σε τρεις τίτλους και μια καλή παρουσία στην Ευρώπη. Τον ευχαριστούμε πολύ, ζήσαμε κάποιες πολύ όμορφες στιγμές και πλέον οφείλουμε να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα