ΑΚΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ

Καθαρά πολιτική χαρακτηρίζει τη δίωξή του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα» απορρίπτει όλες τις εις βάρος του κατηγορίες για μίζες και μαύρο πολιτικό χρήμα.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό πίσω από τη δίωξή του  κρύβεται η ανίερη συμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

«Ούτε τις αναγνωρίζω, ούτε τις αποδέχομαι ούτε πρόκειται ποτέ να τις

αποδεχτώ» λέει χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει πως οι κατηγορίες είναι ένα «σαθρό κατασκεύασμα που στηρίζεται σε πλήρως αυθαίρετα συμπεράσματα, συρραφή στοιχείων από άλλες υποθέσεις, νεφελώδεις παραδοχές».

Όσο για τον εξάδελφό του Ν. Ζήγρα καταγγέλλει «ανήθικες συναλλαγές με εκβιασμό σε άρρωστα και παραδομένο ψυχικά και σωματικά φυλακισμένο».

«Έχετε μπροστά σας τη μεγαλύτερη απάτη» λέει χαρακτηριστικά για τις κατηγορίες.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά και προσωπικά στους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, που όπως υποστηρίζει θέλησαν «να σκεπάσουν τις δικές τους ενοχές και τις τεράστιες πολιτικές και οικονομικές ευθύνες για τις ζημίες που επί οκτώ χρόνια υπέστησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Πολεμικό Ναυτικό».

Σε ερώτηση για το αν γνώριζε η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη για τις υποθέσεις του απαντά ότι «υπήρξε αμέτοχη» γιατί «ήταν απορροφημένη με το μεγάλωμα και την εκπαίδευση του ανήλικου γιου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα