ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ …ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξόφλησαν τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές για το 2011 και περιμένουν την απόφαση για την αδειοδότηση. Σε αναμονή για τη στάση του Πρίγκιπα Φαϊζάλ Αλ Σαούντ.

Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για θετική εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας περισσεύει. Οι πράσινοι, μετά από αγωνιώδη προσπάθεια κατάφεραν να τακτοποιήσουν τις οφειλές που είχαν προς

τους παίκτες για το 2011 και οι σχετικές αποδείξεις συμπεριελήφθησαν στο σχετικό φάκελο που στάλθηκε στην ΕΠΟ.

Περιέργως όμως η διοίκηση της ΠΑΕ διέψευσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για χορήγηση δανείου ύψους 5 εκατ. ευρώ, ενώ στην ίδια διάψευση προχώρησαν και κύκλοι της Τράπεζας.

Την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτό το θέμα του πρίγκιπα Φαϊζάλ Αλ Σαούντ ο οποίος πήρε την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να επενδύσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πλευρά του πρίγκιπα προτίθεται να έρθει στην Ελλάδα τις αμέσως επόμενες ημέρες και να βάλει 15 εκατ. στα ταμεία της ΠΑΕ μέσω της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Προφανώς, αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, η ΠΑΕ δεν θα χρειαστεί τραπεζικό δάνειο για την επόμενη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα