Αιματηρή καταδίωξη μετά από ληστεία με καλάσνικοφ

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, στις 9:00, στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην οποία εισέβαλλαν τρεις κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ, αρπάζοντας 400 ευρώ και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη. Ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών στα Ίσθμια Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, γύρω στις 11:30 το βράδυ, τραυματίστηκε θανάσιμα μία 25χρονη, που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέμενε στην Κόρινθο, όταν δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου

όπου υπέκυψε.

Η αστυνομία θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνους τους κακοποιούς καθώς έχουν βαρύ οπλισμό. Οι «φυγάδες» συνεχίζουν να έχουν στην κατοχή τους το κλεμμένο τζιπ του ιδιοκτήτη. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το αυτοκίνητο είναι μάρκας Subaru Forrester, μαύρου χρώματος, ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του, με την παράκληση οποιοσδήποτε πολίτης το εντοπίσει να τηλεφωνήσει στο «100».

Σε ότι αφορά τον θάνατο τη κοπέλας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα από τι όπλο έχει βληθεί. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου πιθανολογείται ότι έχει δεχθεί σφαίρα από καλάσνικοφ αλλά έχει διαταχθεί νεκροτομή για να διευκρινιστεί εάν πυροβολήθηκε από τους ληστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα