ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΑΝΤ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρεθεί στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Οι πληροφορίες λένε ότι η συνάντηση πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του Φρανσουά Ολάντ. Η Γαλλική Προεδρεία δεν διευκρινίζει εάν η πρόσκληση του Φ. Ολάντ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

είναι στο πρωτόκολλο. Απ’ την άλλη, η Γαλλική Προεδρεία είχε απορρίψει αίτημα του Αλέξη Τσίπρα με την αιτιολογία ότι ο Γάλλος Πρόεδρος δεν συναντάται με προέδρους κομμάτων. Η επικείμενη συνάντηση του Ε. Βενιζέλου με τον Φ. Ολάντ δεν βγήκε στη δημοσιότητα από το ΠΑΣΟΚ, αλλά αποκαλύφθηκε από δημοσιογράφους στο Παρίσι, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί.

Να θυμίσουμε ότι αύριο Τετάρτη (23/5), ο Ε. Βενιζέλος θα βρεθεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, που παραδοσιακά προηγείται των Συνόδων Κορυφής. Εκεί θα παρουσιάσει αναλυτικά και τα  έξι σημεία της πρότασης αναθεώρησης των όρων της δανειακής σύμβασης. Στις Βρυξέλλες θα συναντηθεί επίσης με τον Γάλλο πρωθυπουργό Ζαν-Μαρκ Ερό, τον πρωθυπουργό της Αυστρίας Βέρνερ Φέινμαν και αυτόν του Βελγίου, Έλιο Ντι Ρούπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα