ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2012

Εδώ θα βρίσκετε τις εκφωνήσεις και τις απαντήσεις στα θέματα όλων των Πανελλαδικώς Εξεταζόμενων Μαθημάτων της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου και στα Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά της 3ης τάξης των ΕΠΑ.Λ-Ομάδας Α’, από 21 Μαϊου, καθημερινά μετά τη λήξη της εξέτασης. Σημειώνεται ότι τα 5 μαθήματα Γενικής Παιδείας, οι Α.Ο.Θ. και τα Μαθηματικά, Φυσική και Βιολογία των Κατευθύνσεων του Γενικού Λυκείου είναι ταυτόχρονα και πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ΕΠΑ.Λ-Β’
Ομάδας. Οι εκφωνήσεις και οι απαντήσεις θα είναι διαθέσιμες όταν οι όροι ΕΚΦ. και ΑΠΑΝΤ. είναι υπογραμμισμένοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι σύνδεσμοι μετάβασης (links) ΕΚΦ. και ΑΠΑΝΤ., όταν ενεργοποιούνται, δεξιά από κάθε μάθημα, οδηγούν σε αρχεία PDF που μπορούν να προβληθούν και να εκτυπωθούν μέσω του Acrobat Reader. Εάν δεν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, μπορείτε να τον κατεβάσετε από τον παραπάνω σύνδεσμο μετάβασης.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα στην απευθείας προβολή/εκτύπωση των παρακάτω αρχείων, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ πάνω στο όνομα του αρχείου που σας ενδιαφέρει και να επιλέξετε την εντολή «Αποθήκευση». Με αυτό τον τρόπο θα κατεβάσετε το εν λόγω αρχείο στον υπολογιστή σας, και μετά μπορείτε να το ανοίξετε μέσω του Acrobat Reader.

 

Δευτέρα 21/5/2012 Νεοελληνική ΓλώσσαΓενικής ΠαιδείαςΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Τρίτη 22/05/2012 Νεοελληνική ΓλώσσαΕΠΑ.Λ. Α’ ΟμάδαςΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Τετάρτη 23/5/2012 ΒιολογίαΓενικής Παιδείας ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.ΦυσικήΓενικής Παιδείας ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.Μαθηματικά & Στοιχεία ΣτατιστικήςΓενικής Παιδείας ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.ΙστορίαΓενικής Παιδείας ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Πέμπτη 24/5/2012 Μαθηματικά ΙΕΠΑ.Λ. Α’ ΟμάδαςΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Παρασκευή 25/5/2012 Νεοελληνική ΛογοτεχνίαΘεωρητικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.ΦυσικήΘετ. & Τεχν/κής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Δευτέρα 28/5/2012 Αρχαία ΕλληνικάΘεωρητικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.ΜαθηματικάΘετ. & Τεχν/κής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Τετάρτη 30/5/2012 ΙστορίαΘεωρητικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.ΒιολογίαΘετικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.Χημεία – ΒιοχημείαΤεχνολογικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχ.Τεχνολογικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Παρασκευή 01/06/2012 ΛατινικάΘεωρητικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.ΧημείαΘετικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.ΗλεκτρολογίαΤεχνολογικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγρ. ΠεριβάλλονΤεχνολογικής Κατ.ΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Τρίτη 05/06/2012 Αρχές Οικονομικής ΘεωρίαςΕπιλογήςΕΚΦ.ΑΠΑΝΤ.

 

Σχετικά άρθρα:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2012 | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα