Αεροπορική τραγωδία με 5 νεκρούς στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας

Τουλάχιστον πέντε οπαδοί της ουκρανικής ομάδας έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ. Όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του Ντόνετσκ, Αντρέι Σισάτσκι «οι περισσότεροι επιβάτες διασώθηκαν, αλλά δυστυχώς τέσσερις από αυτούς είναι νεκροί, ενώ δυο άνθρωποι αγνοούνται…». Ένας επιβάτης, ο Ντμίτρο Βερμπίτσκι που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αποκάλυψε ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο από οπαδούς κι αποκάλυψε ότι εν πτήσει ξέσπασε φωτιά η οποία τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, καθώς το κέντρο εκτάκτων περιστατικών

της Ουκρανίας αναφέρει πως στο δικινητήριο Antonov ΑΝ 24 υπήρχαν 45 επιβάτες και 39 εξ αυτών διασώθηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροπλάνο επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση, βγήκε από τον αεροδιάδρομο, ανετράπη και κομματιάστηκε. Το γραφείο Τύπου του αεροδρομίου αναφέρει πως στο αεροσκάφος επέβαιναν 44 άτομα, 36 επιβάτες κι 8 μέλη πληρώματος. Έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 12 άνθρωποι, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Πριν την έναρξη του αγώνα της Σαχτάρ με την Ντόρτμουντ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας που έπληξε το Ντόνετσκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα