O ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΔΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τις επαφές που είχε στο τα ξίδι του στις ΗΠΑ. Ακολούθησε η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον Κύπριο ομόλογό του κ.Χριστόφια.

Παραπέμποντας στην παλαιά εμπειρία του κ. Παπούλια ως υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Αβραμόπουλος

σημείωσε πως είναι σημαντικές οι επαφές με τους άλλους υπουργούς, μεγάλης αξίας όμως είναι και οι επαφές με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, ιδιαίτερα τώρα «που η κρίση έχει λαβώσει τη χώρα».

Ακολούθως ο κ. Παπούλιας είχε συνάντηση με τον κ. Χριστόφια.

«Εσείς έχετε ζήσει την κρίση, εμείς δεν θέλουμε να περάσουμε τα ίδια», ανέφερε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, απαντώντας στα εγκώμια του Έλληνα Προέδρου για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ο κ. Χριστόφιας σημείωσε πως το προσωπικό που ασχολήθηκε με την Προεδρία πήρε την υπόθεση «πατριωτικά» και «εργάζεται νυχθημερόν χωρίς υπερωρίες».

Ο Κύπριος Πρόεδρος σημείωσε πως «θελήσαμε να αποδείξουμε πως δεν υπάρχουν μικρές ή μεγάλες Προεδρίες, αλλά επιτυχημένες και αποτυχημένες» και στη συγκυρία της κρίσης, η ανιδιοτελής προσφορά του προσωπικού είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Keywords
Τυχαία Θέματα