Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκαλύπτεται στον Μιχάλη Σταύρου. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα, η τηλεόραση,τα botox και η σχέση του με τον Μουτσινά !

14:33 2/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Είναι από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της νεολαίας και όχι μόνο. Με το που βγήκε στο καλλιτεχνικό στερέωμα κατάφερε να ξεχωρίσει . Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί να σου αλλάξει αμέσως την ψυχολογία σου όταν πας να τον απολαύσεις από κοντά, αφού σε ξεσηκώνει και σε παρασέρνει με την μοναδική του ενέργεια.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο Onlycy.com και τον Μιχάλη Σταύρου για όλους και για όλα . Για την οικογένεια του, για τις αισθητικές επεμβάσεις, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τα λάθη που τυχόν έκανε στην καριέρα του, σε ποιον χρωστάει

ευχαριστώ..

Ακόμα μιλά για το κεφάλαιο τηλεόραση και για την τωρινή του σχέση με τον Νίκο Μουτσινά!

Καταρχήν θέλω να μου πεις από πού αντλείς όλη αυτή την ενέργεια βρε παιδί μου!!! Μετά από μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία ξεκίνησες καπάκι εμφανίσεις για άλλη μια φορά στο Caramela .

Η ενέργεια μου πηγάζει από την αγάπη για την δουλειά, για τη ζωή, για τους ανθρώπους που έρχονται να διασκεδάσουν, από την πίστη μου στο Θεό και φυσικά από την οικογένεια μου και τους καλούς μου φίλους.

Νέο τραγούδι, νέα επιτυχία, νέο βίντεοκλιπ, «Κοίταξε με φεύγω»!.

Νέο τραγούδι που γράφτηκε αυθόρμητα ξημερώματα στο home studio του Κωνσταντίνου Παντζή με στίχους που έγραψα αυθόρμητα σε ένα κομμάτι χαρτί και νότες που έγραψε αμέσως ο Κωνσταντίνος, λες και κάποιος ήθελε αυτό το τραγούδι να σηματοδοτήσει το καινούργιο μου ξεκίνημα αυτή την σεζόν. “‘Φευγάτη” σεζόν έρχεται λοιπόν. Το video clip, ήταν ένα concept που μου ήρθε στο μυαλό σαν ένα μικρό ταινιάκι, στο οποίο σε μια διαδρομή απο ένα bar στο σπίτι του, ο πρωταγωνιστής φτάνει από το μηδέν στον καλό του εαυτό και σίγουρος πια λέει ”Κοίταξε με…Φεύγω”.

Έφτασες ποτέ στο σημείο να πεις κουράστηκα τα παρατάω «φεύγω»;
Έφτασα στο σημείο να πω κουράστηκα αλλά δεν τα παρατάω ποτέ όταν πιστεύω κάτι.

Τι άλλες εκπλήξεις μας ετοιμάζεις για τον φετινό χειμώνα;

Πολλές, και με την ώρα τους. Γενικά ήθελα ιδανικά με ότι καταπιάνομαι να αισθάνομαι όμορφα και ο εαυτός μου. Αν υπάρξουν έστω και λίγο αυτές οι συνθήκες, θα δείτε διάφορα φέτος.

Είσαι ένας άνθρωπος που πέρασε από την τηλεόραση. Πως βλέπεις την τηλεόραση σήμερα και αν νοσταλγείς τις μέρες που είχες δική σου εκπομπή. Θα επέστρεφες στην τηλεόραση;

Η τηλεόραση περνάει κρίση όπως και η ζωή μας. Δεν νοσταλγώ να έχω δική μου εκπομπή γιατί αν κάποια στιγμή προκύψει και νιώσω καλά μπορεί και να το ξανακάνω. Άρα αυτή τη στιγμή είναι επιλογή μου.

Ποιο είναι το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου αφού εσύ και η γυναίκα σου αποτελείτε πρότυπο μια σωστής και εναρμονισμένης οικογένειας με τα παιδιά σας;

Συνεχείς προσπάθεια και η συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχουν μυστικά για πετυχημένους γάμους. Πάνω από όλα, αγάπη και σεβασμός.

Είσαι από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος που δεν επιθυμεί την προβολή των παιδιών του στα περιοδικά και γενικά στα ΜΜΕ. Πρόσφατα παραβιάστηκε η επιθυμία σου από κάποιο έντυπο και το Onlycy.com φιλοξένησε την απάντηση σ

Keywords
Τυχαία Θέματα