Mπεργκ: Ούτε στα όνειρά μου

Ο MVP του τελικού του ΟΑΚΑ Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την προσωπική του εμφάνιση, την κατάκτηση του Κυπέλλου και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συμφωνώ με τον προπονητή, κυριαρχήσαμε με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο τέλος του πρώτου μέρους. Είμαι χαρούμενος γιατί νικήσαμε και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε πολλά γκολ.

Η καλύτερη ομάδα κέρδισε και αυτό είναι αποτέλεσμα μίας προσπάθειας».

- Στον Παναθηναϊκό βιώνεις την ποδοσφαιρική σου Ανάσταση. Θέλεις να το σχολιάσεις;

«Ήρθα για ένα νέο ξεκίνημα. Εδώ βρήκα νέα παιδιά, κάναμε ένα καλό μείγμα οι νέοι και οι έμπειροι και κάθε μέρα με τους προπονητές δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, να δείξουμε πράγματα. Νιώθω καλά, ανέκτησα την αυτοπεποίθηση μου για να σκοράρω. Δουλεύω πολύ και καλά. Η ομάδα με βοηθάει και εγώ βοηθάω την ομάδα. Η κατάκτηση του τροπαίου αποδεικνύει τη δουλειά μας και αποτελεί την αρχή».

- Να θεωρήσουμε δεδομένο ότι και τη νέα σεζόν θα είστε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού;

«Το ελπίζω Ήρθα να κάνω μία νέα αρχή. Δούλεψα σκληρά και θα συνεχίσω. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να έχουμε μεγαλύτερους στόχους και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε».

- Περίμενες ότι ερχόμενος στον Παναθηναϊκός το προηγούμενο καλοκαίρι, θα πετύχαινες τόσα πολλά τόσο σύντομα;

«Όταν άκουσα για τον Παναθηναϊκό, ήμουν χαρούμενος. Ήμουν στοίχημα για αυτούς, γιατί ήμουν τραυματίας και δεν έπαιζα πολύ. Αλλά με πίστεψαν. Έμαθα πολλά καλά για την ομάδα και την Αθήνα. Ήμουν θετικός από την αρχή, ήθελα να έρθω. Είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και ήξερα για το σχέδιο με τη νεανική ομάδα. Ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία».

- Θα ήθελες να μας αποκαλύψεις με ποια λόγια σε έπεισε ο προπονητής σου στη συνάντηση που είχατε το προηγούμενο καλοκαίρι, προτού υπογράψεις;

«Όχι μου εξήγησε ότι είναι μία νέα αρχή για την ομάδα και τα κλαμπ και ότι ήθελε να γίνω εγώ μέρος του σχεδίου. Δεν μου είπε ψέματα, μου ανέλυσε την πραγματικότητα και αυτό ήταν πολύ καλό για μένα, γιατί πήρα την καλύτερα απόφαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα