Kόντρα στη Σιένα και τα προβλήματα ο Ολυμπιακός

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αφενός αντιμετωπίζουν τη Σιένα και αφετέρου τα πολλά προβλήματά τους που τους έχουν στοιχίσει ήττες στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δίχως αμφιβολία η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χρειάζεται επιτακτικά τη νίκη αφού μετράει ήδη δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια. Όμως, ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τζος Πάουελ (ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν), ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Πέρο Άντιτς και Γιώργος Πρίντεζης.

Σε κάθε περίπτωση μεγάλο

βάρος θα πέσει στους Γκεόργκε Σερμαντίνι και Δημήτρη Μαυροειδή που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Πάουελ και να προσφέρουν ασφάλεια στη φροντ-λάιν του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα της Σιένα με ασφυκτική πίεση στην άμυνα και να τρέξουν στην επίθεση δίνοντας το δικό τους τέμπο στο ματς.

Η Σιένα έρχεται στο ΣΕΦ με την ασφάλεια που της προσφέρει το ρεκόρ 3-0 που έχει μέχρι στιγμής με την έννοια ότι ακόμα και αν χάσουν, δεν…χάνονται. Διαθέτει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκα, Μπόμπι Μπράουν και αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι έχοντας, μέχρι στιγμής, σπουδαία ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα (42,9%).

Keywords
Τυχαία Θέματα