H APPLE ΖΗΤΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Με μία επιστολή του διευθύνοντα συμβούλου, Τιμ Κουκ, η Apple ζήτησε συγνώμη για την απογοητευτική εφαρμογή χαρτών που περιλαμβάνεται στην νέα έκδοση του λογισμικού της για iPhone και iPad.

Η νέα εφαρμογή, την οποία ανέπτυξε η ίδια

η καλιφορνέζικη εταιρεία, αντικατέστησε τους χάρτες της Google, στο πλαίσιο απαγκίστρωσης της Apple από τον κολοσσό του διαδικτύου. Ωστόσο, αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών και σίγουρα λιγότερο αξιόπιστη από εκείνη που διαδέχτηκε.

Απαντώντας στις επικρίσεις, ο Τιμ Κουκ παραδέχεται ότι η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στη δέσμευσή της για τη δημιουργία προϊόντων που θα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της και υπόσχεται ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν την εφαρμογή. Σημειώνει ότι όσο περισσότερο τα εκατομμύρια των χρηστών συσκευών της Apple χρησιμοποιούν την εφαρμογή, τόσο καλύτερη θα γίνεται.

ΜΕ μία κίνηση που αποτελεί ξεκάθαρη παραδοχή αποτυχίας, παραπέμπει τους καταναλωτές σε ανταγωνιστικές εφαρμογές στο app store της Apple, αλλά και στους χάρτες της Google και της Nokia στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα