PREMIER LEAGUE: ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ NOVA!

Άρσεναλ – Τσέλσι στη «μάχη» του Λονδίνου!

Δύο από τις τέσσερις αήττητες ομάδες της Premier League κοντράρονται το μεσημέρι του Σαββάτου 29/9 στις 14:45 στο Λονδίνο. Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν να νικήσουν στην έδρα των Κανονιέρηδων από τον Νοέμβριο του 2009, ωστόσο φέτος έχουν αποδείξει πως είναι ικανοί να επιστρέψουν στην κατάκτηση του τίτλου στο Νησί.  Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από θριαμβευτικές προκρίσεις στο

Λιγκ Καπ, με την Τσέλσι να διαλύει με 6-0 τη Γουλβς και την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League να παρασύρει την Κόβεντρι επικρατώντας με 6-1. Κανονιέρηδες και Μπλε υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη, από το Novasports 1 HD/Novasports 1.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19.30 διεξάγεται το άλλο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο «Όλντ Τράφορντ» την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, την Τότεναμ  σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου, από το Novasports 1 HD/Novasports 1. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν μόνο νίκες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, επομένως η αποστολή της Τότεναμ, έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας. Πόσο μάλλον όταν οι Λονδρέζοι δεν έχουν νικήσει την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα προηγούμενα 26 ματς! Η απουσία του Νεμάνια Βίντιτς από το κέντρο της άμυνας της Γιουνάιτεντ σίγουρα προβληματίζει τον Σκωτσέζο προπονητή, ο οποίος για ακόμη μία φορά καλείται να αναζητήσει λύσεις εκ των ενόντων.

Tην Κυριακή 30/9, στις 18.00,  η Άστον Βίλα , μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ, επιστρέφει στην έδρα της υποδεχόμενη τη Γουέστ Μπρόμγουιτς σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη από το Novasports  4. 

Keywords
Τυχαία Θέματα