Eπιστρέφει η Εθνική ομάδα χωρίς τον Φερνάντο Σάντος

09:37 1/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναμένεται στις 18:30 αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μαζί με τους διεθνείς δεν θα επιστρέψει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, καθώς τους εγκατέλειψε στη Βραζιλία κι έφυγε για την Πορτογαλία, αφού πρώτα άφησε εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση σε παίκτες του! Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Εθνικής,αλλά ταξίδεψε με απευθείας πτήση από το Ρεσίφε στην Πορτογαλία.

Πάντως στο αεροδρόμιο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι για να υποδεχθούν τους διεθνείς.

Ο Κώστας Μήτρογλου λίγο πριν από την επιστροφή ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο

twitter με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής, την οποία συνόδευσε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό σχόλιο για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Μουντιάλ: «To ταξίδι του ποδοσφαίρου μας στη Βραζιλία τελείωσε. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους συμπάκτες μου κι όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην ομάδα».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την επιστροφή της ελληνικής αποστολής:

«Το ταξίδι τους άρχισε στις 30 Μαΐου, όταν αναχώρησαν για την Πορτογαλία ενόψει του φιλικού προετοιμασίας με τους Ίβηρες. Ακολούθησαν τα φιλικά στις ΗΠΑ και η ιστορική πρόκριση στους “16” του Μουντιάλ. Οι διεθνείς, που έκαναν ξανά περήφανους τους Έλληνες, και τα μέλη της αποστολής επιστρέφουν στη χώρα μας την 1η Ιουλίου, με την άφιξη στο ''Ελ. Βενιζέλος''να είναι προγραμματισμένη στις 18:30».

Keywords
Τυχαία Θέματα