Βόλος: Απίθανη η επάνοδος του Ολυμπιακού Β. στη Σούπερ Λιγκ

Πολύ δύσκολο, έως απίθανο, φαντάζει ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγήκε από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Valis» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Παναγιώτης

Μποτσιβάλης. Αναφέρθηκε στην προχθεσινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον Ολυμπιακό, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ.

O κ. Μποτσιβάλης τόνισε, πως ο κ. Πιλάβιος δεσμεύτηκε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά σε επαγγελματική κατηγορία, ωστόσο, ανέφερε πως δεν αρκεί μόνο η ΕΠΟ να κατατάξει την ομάδα σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, αλλά και να την δεχθούν οι διοργανώτριες αρχές (Σούπερ Λιγκ και Football League-Football League 2).

Απέφυγε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους και ζήτησε την στήριξη όλων των φορέων της Μαγνησίας, πολιτικών και μη, προκειμένου να ασκηθεί η ανάλογη πίεση στην ΕΠΟ. Έκανε λόγο για πολιτικό θέμα, στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου, το οποίο θα λυθεί μόνο με πολιτική παρέμβαση.

Πηγή: ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Μπλόκο Σούπερ Λίγκ σε ΟΦΗ και Τρίκαλα, δικαιώνει τον ΠανθρακικόΣούπερ -μπάχαλο- Λιγκ. Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα;Ολική ανατροπή! Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα ΔΕΝ υποβιβάζονται από τη Σούπερ Λιγκα

Βόλος: Απίθανη η επάνοδος του Ολυμπιακού Β. στη Σούπερ Λιγκ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα