Θέλει Αράς ο Βλάχος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «O Jogo» η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση για τον Σαλίμ Αράς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Βαγγέλης Βλάχος.

Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή Αλγερινό αριστερό εξτρέμ (γνώριμος μας από την παρουσία του σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης με προπονητή τον Βαγγέλη Βλάχο) ο οποίος έχει γεννηθεί στην Μασσαλία και βάση τα όσα αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα έχει ήδη στα χέρια του πρόταση συνεργασίας με την ΑΕΚ την οποία έχει, αλλά περιμένει και την Μπράγκα.

Διαβάστε τι αναφέρει το

σχετικό απόσπασμα: «Ο Σαλίμ Αράς απασχολεί την Μπράγκα και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του από το Κουβέιτ αξιώνει το ποσό των 200.000 ευρώ για την παραχώρησή του τη στιγμή που στην πορτογαλική ομάδα θεωρούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο! Ο διεθνής Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του μία πρόταση από την ΑΕΚ από την οποία έχει ζητήσει χρόνο για να απαντήσει μια και περιμένει πρόταση από την πορτογαλική ομάδα που του προσφέρει την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο από την ελληνική ομάδα».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Θέλει Αράς ο Βλάχος | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα