Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γιάγκο (vid)

Στην Αθήνα έρχεται για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Γιάγκο Φερνάντεζ. Ο Γιάγκο είναι 24 ετών, Πορτογάλος, δυνατός στόπερ με ύψος 1.92 και 78 κιλά. Γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου του 1988 ο Γιάγκο τις σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στη Μάλμε μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές και 5 γκολ. Μετά πήγε στη Ισπανική

Χιρόνα με την οποία μέτρησε 5 συμμετοχές και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος. Ωστόσο, ο 24χρονος Πορτογάλος ξεκίνησε τις ποδοσφαιρικές του παραστάσεις από σπουδαία κλαμπ της Ευρώπης.

Αρχικά στις Ακαδημίες της Μπενφίκα, έπειτα στη Σπόρτινγκ και το 2002 μετακόμισε στα μικρότερα τμήματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2005 έπαιξε στη Βαλένθια, στην οποία ένα χρόνο μετά έγινε επαγγελματίας αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα της. Το 2008 μετακόμισε στην Εσπανιόλ Β” όπου αγωνίστηκε ως το 2010 αγωνιζόμενος 36 φορές, για να μεταπηδήσει έπειτα δανεικός για μισή σεζόν στη Ζιλ Βιθέντε όπου όμως δεν αγωνίστηκε καθόλου. Να σημειωθεί ότι ο Γιάγκο έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, μέχρι την U19.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γιάγκο (vid) | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα