Οι πρώτες δοκιμές του Ζαρντίμ!

Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα το πρωί (10:30 π.μ) οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπου για δεύτερη ημέρα γυμνάστηκαν επί δύο ώρες.

Μετά τις πρώτες ασκήσεις, με και χωρίς την μπάλα, για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, όλα τα φώτα έπεσαν στο οικογενειακό διπλό, το οποίο είχε πρώτη φορά είχε τόσο μεγάλη διάρκεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν για περίπου μισή ώρα δίτερμα, στα 3/4 του γηπέδου στο Άχενκιρχ. Δύο δεκαπεντάλεπτα.

Στο πρώτο τέταρτο, οι μπλε

ήταν 11 και οι κόκκινοι 10, καθώς όπως σας έχουμε αναφέρει ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν πιέζεται από το προπονητικό επιτελείο και εκείνη την ώρα έκανε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη. Στους μπλε ήταν τέρμα ο Κάρολ και στους κόκκινους ο Μέγκιερι.

Για τους μπλε, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Καραγκούνης, Μανωλάς, Ντιελνά και Γκουλάν. Από δεξιά προς τα αριστερά, αντίστοιχα. Για πρώτη φορά, ο Καραγκούνης χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας και δοκιμάστηκε στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο των Μανωλά και Ντιελνά.

Καθαρόαιμος «κόφτης» έπαιξε ο Μοδέστο, έχοντας δεξιά του τον Ιμπαγάσα και αριστερά του τον Τάτο. Ο Αμπντούν κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ο Ντιόγκο κινήθηκε αριστερά και στην κορυφή βρέθηκε ο Τζεμπούρ.

Από την άλλη μεριά , η άμυνα των κόκκινων συμπληρώθηκε από τους Χαβίτο, Παπάζογλου, Σιόβα και Ποτουρίδη. Από δεξιά προς τα αριστερά, αντίστοιχα. Οι Φέισα και Σουμπίνιο ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι, ο Φουστέρ αγωνίστηκε δεξιά, ο Βλαχοδήμος αριστερά και ο Πάντελιτς στην κορυφή. Όπως προαναφέραμε οι κόκκινοι ήταν δέκα και οι μπλε έντεκα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δύο συστήματα έχει στο μυαλό του. Το επιτυχημένο 4-3-3 της περυσινής σεζόν, που εφάρμοσε ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, αλλά και τη διάταξη 4-2-3-1, την οποία είχε στηρίξει πέρυσι στην Μπράγκα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Στο γήπεδο του Άχενκιρχ βρέθηκαν και το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Με πρωινή προπόνηση έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους, στο Άχενκιρχ της Αυστρίας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Λίγο μετά τις 9:20 την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το χορτάρι και άρχισαν να γυμνάζονται.

Μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ήταν και ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας αμυντικός δεν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το δεξί του γόνατο και μετά τη μικρή θεραπεία που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου, την Κυριακή μπήκε στην προπόνηση.

Μετά το ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, αλλά και στον έλεγχο της μπάλας. Την ίδια ώρα, οι τερματοφύλακες ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου και γυμνάζονταν εντατικά, υπό τις οδηγίες των Αλεξούδη και Πιρές.

Τα τέσσερα γκρουπ συμπτύχτηκαν και έγιναν δύο. Σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε «μπλε» και «κόκκινους» και έπαιξαν δίτερμα. Με τους πρώτους ήταν οι Κάρολ, Καραγκούνης, Μανωλάς, Ντιελνά, Γκουλάν, Μοδέστο, Τάτος, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Ντιόγκο, Τζεμπούρ. Με τους «κόκκιν

Keywords
Τυχαία Θέματα