Παντίδος: "Θα κάνουμε καλή ομάδα"

Ο Νίκος Παντίδος μίλησε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην καθιερωμένη MEDIA DAY που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε με αφορμή αρχικά το πρώτο φιλικό:

«Η Σιένα ήταν μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς. Σίγουρα έγιναν και λάθη, υπήρξαν και κάποια θετικά στοιχεία, τα οποία κρατάμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός

και μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα διορθώσουμε αυτά τα λάθη και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα. Όπως και να το κάνουμε, ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα Super League, μια μεγάλη ομάδα, αλλά μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς.

Οι διαφορές είναι πολλές. Όταν είσαι σε ομάδα Α’ Εθνικής οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές, πιο υψηλές, όπως και το επίπεδο δουλειάς είναι πιο ποιοτικό και υψηλό. Όλη η ομάδα αμύνεται και όλη η ομάδα επιτίθεται. Ο κόουτς σίγουρα θέλει να παίξει πιο αμυντικό σύστημα και αυτό φαίνεται ότι βγαίνει -μέχρι τώρα- στην ομάδα. Στο φιλικό με τη Σιένα έδειξε ότι κολλάει στον ΑΡΗ το σύστημα με τα τρία στόπερ. Δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις από τους Ιταλούς, είχαμε κλειστούς τους διαδρόμους και σίγουρα πιο συμπαγή άμυνα. Η ομάδα αποτελείται από νεαρά παιδιά και λογικό είναι να υπάρχουν περισσότερα τρεξίματα, άρα και πιο πολύ πρέσινγκ στον αντίπαλο.

Δουλέψαμε αρκετά στη φυσική κατάσταση και την αντοχή και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι να δίνει τα πάντα στο γήπεδο».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Παντίδος: "Θα κάνουμε καλή ομάδα" | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα