Οι κορυφαίες Android εφαρμογές του μήνα


Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι καλύτερες android εφαρμογές και να τις κατεβάσετε για το smartphone σας…

WAVE CONTROL

Δωρεάν – 422KB
Χειρίσου το smartphone σου με μια κίνηση του χεριού σου. Αξιοποιώντας τον αισθητήρα εγγύτητας της συσκευής σου, το Wave Control σου επιτρέπει να χειριστείς την αναπαραγωγή μουσικής και να απαντήσεις κλήσεις κουνώντας το χέρι σου μπροστά από τη συσκευή.

AFTERFOCUS

 Δωρεάν

– 6,1MB

Ζηλεύοντας προφανώς τις δυνατότητες της Lytro Camera, η εφαρμογή AfterFocus σου επιτρέπει να παίξεις με την εστίαση, κυρίως θολώνοντας το background για αποτελέσματα τύπου DSLR. Επιπλέον, προσφέρει μερικά βασικά φίλτρα –και όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

ULTIMATE SPECIAL FX

Δωρεάν – 27MB

Το όνειρό σου ήταν να γίνεις πρωταγωνιστής σε κινηματογραφική ταινία δράσης, όμως το μόνο που κατάφερες ήταν ένα ρολάκι στις Οικογενειακές Ιστορίες; Μη μασάς. Το Ultimate Special FX θα σε βοηθήσει να προσθέσεις εντυπωσιακά ειδικά εφέ στα βίντεο του κινητού σου.

POCKET

Δωρεάν – 3MB

Η εφαρμογή που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή ως Read It Later επιστρέφει εντελώς δωρεάν και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να υλικό που βρίσκεις online (άρθρα, βίντεο, φωτογραφίες), για να τα διαβάσεις αργότερα ακόμα και offline. Κυκλοφορεί και για iOS.

TINYCHAT

Δωρεάν – 27ΜΒ

Δεν σου αρκεί η συνομιλία μέσω βίντεο μόνο με ένα άτομο και θέλεις να μπορείς να δεις ταυτόχρονα ολόκληρη την παρέα σου; Το Tinychat σου επιτρέπει να κάνεις βίντεο chat με έως και 12 άτομα ταυτόχρονα, αν και θα σου κοστίσει €1,51.

INSTAGRAM

Δωρεάν– 13MB

Το δημοφιλέστατο φωτογραφικό social network αποκλειστικά για φορητές συσκευές έκανε επιτέλους την εμφάνισή του στο Android και η ποιότητα της εφαρμογής αποζημίωσε όσους την περίμεναν με ανυπομονησία τους τελευταίους μήνες. Must have.

Short URL: http://techtv.gr/blogs/techtv/?p=7974

Σχετικά άρθρα:

Android Market: Εντοπίστηκαν εφαρμογές Malware απο την SymantecΗ BlueStacks player εφαρμογή, φέρνει 450.000 Android εφαρμογές στο Windows PC σαςΤις 500.000 εφαρμογές ξεπέρασε το Android Market

Οι κορυφαίες Android εφαρμογές του μήνα | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Αναζητήσεις
οικογενειακες ιστοριες background, οικογενειακες ιστοριες εφαρμογή
Τυχαία Θέματα