Μοντέλο δύο σε ένα!

Τις εντυπώσεις έκλεψε φορώντας ολόλευκο νυφικό το αμφίφυλο μοντέλο Andrej Pejic! Αυτήν τη φορά ο σχεδιαστής χρειαζόταν μία όμορφη ξανθιά κοπέλα και ο Andrej ήταν ό,τι έπρεπε.

Είναι είκοσι χρονών. Έχει συμμετάσχει σε όποια φωτογράφηση φαντάζεστε, από φόρεμα και μίνι έως μαγιό κι εσώρουχα. Αυτήν τη φορά όμως πράγματι ήταν ιδιαίτερα αισθησιακός μέσα στο κατάλευκο νυφικό, συμμετέχοντας στη Γαμήλια Εβδομάδα 2012 της Βαρκελώνης.

Είναι ένα μοντέλο που μπορεί άνετα να δουλέψει ως άνδρας αλλά και ως γυναίκα. «Είναι τόσο όμορφο πράγμα που ο καθένας θέλει ένα μέρος του» ανέφερε ο στυλίστας Ken Anderson, που ήταν ο ενδυματολόγος του Pejic για φωτογράφηση γερμανικού περιοδικού.

Αν και ο ίδιος δεν προσπαθεί να είναι γυναίκα, πολλοί στην κοινότητα των τρανσέξουαλ θεωρούν τον Pejic «δικό» τους ενώ το περιοδικό των  gay και των λεσβιών «Out» τον αποκάλεσαν «δημιουργό στιλ του έτους». Νωρίτερα μέσα στον χρόνο ο Jean Paul Gaultier υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, προσλαμβάνοντάς τον ως πρόσωπο της ανδρικής καμπάνιας του «Le Male».

Όχι μόνο το ανδρόγυνο μοντέλο θα ξεφύγει από τον γυναικείο του ρόλο, αλλά θα δώσει κι άλλο… αέρα στις παραδοσιακές ανδρικές καμπάνιες! Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν θα χρησιμοποιήσει τη γυναικεία ή την ανδρική φύση του…

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα:

Νεαρό μοντέλο στην αγκαλιά προπονητή!72χρονο μοντέλο (ξανα)κατακτά τις πασαρέλες!Διάσημο μοντέλο σε σπείρα διαρρηκτών!

Μοντέλο δύο σε ένα! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα