"Κερδίζει" τον Μέλμπεργκ η Έβερτον

Την κούρσα της απόκτησης του Όλοφ Μέλμπεργκ δείχνει να κερδίζει η Έβερτον με τα αγγλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για “θερμό ενδιαφέρον”. Η “Daily Mirror” είχε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο οι “μπλε” βλέπουν πολύ “ζεστά” το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή. Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο Μέλμπεργκ είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία αγωνίστηκε για επτά χρόνια φορώντας τη φανέλα της Άστον Βίλα, καθώς δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό.

Γαλατασαράι

για Μιραλάς

Παράλληλα, η Γαλατασαράι φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης και κάνει αναφορά στις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν ο πρόεδρος του συλλόγου, Ουνάν Αϊσάλ με τον ομότιμό του στον Ολυμπιακό, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μιραλάς έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8 εκατ. ευρώ, αλλά οι Τούρκοι αναφέρουν πως “η τιμή του είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ” και επισημαίνουν πως για τον 24χρονο επιθετικόέχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης η Νιούκαστλ, η Έβερτον και η Σάντερλαντ.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

"Κερδίζει" τον Μέλμπεργκ η Έβερτον | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα