Ισοπαλία για τον Πανθρακικό

Χωρίς νικητή έληξε το 3ο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Πανθρακικός στα πλαίσια της προετοιμασίας που πραγματοποιεί για το πρωτάθλημα της Super League 2012-2013.

To συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη αγωνίστηκε απέναντι στην Κυπριακή Νέα Σαλαμίνα, σε μια αναμέτρηση που αρχικά ήταν να διεξαχθεί το προηγούμενο Σάββατο, με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1.
Σκόρερ για τον Πανθρακικό ο Χρήστος Μίνγκας (6ο λεπτό) μετά από όμορφη

προσωπική ενέργεια του Λεωνίδα Κυβελίδη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού θα μπορούσε να «τελειώσει» τη φάση μόνος του προτίμησε όμως να σιγουρέψει το τέρμα.
Οι Κύπριοι ισοφάρισαν στο 89ο λεπτό της συνάντησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζούλιαν Γκρέι. O σκόρερ των Κυπρίων έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε σπουδαίους συλλόγους της Premier League όπως Arsenal, Fulham, Birmingham κ.α.
Για τον Πανθρακικό ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι Λαδάκης, Κυβελίδης, Μιχαλόπουλος και Αντίλοβιτς. Ο τελευταίος που είχε υπογράψει πριν λίγες ώρες το επαγγελματικό του συμβόλαιο έδειξε μεγάλη επιθυμία ώστε να πάρει μέρος στην αναμέτρηση.
Επόμενος φιλικός αγώνας για τον Πανθρακικό είναι το Σάββατο 4 Αυγούστου στην γειτονική Ξάνθη απέναντι στην Skoda Ξάνθη.
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λαδάκης, Βίκτορ, Λουσέρο, Μίνγκας, Κυβελίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Αντίλοβιτς, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μελίσσης, Χρήστου,Βοσνακίδης, Καθάριος , Μουνάφο, Μπαικαρά, Μιχαλόπουλος,Μοσχάκης, Κοντογουλίδης, και Γωνιάδης.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Ισοπαλία για Πανθρακικό απέναντι στην ουραγό ΚαλλιθέαΙσοπαλία χωρίς τέρματα για Πανθρακίκό και ΔιαγόραΛευκή ισοπαλία για Βέροια και Πανθρακικό

Ισοπαλία για τον Πανθρακικό | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα