Samsung: Αισιοδοξία για τις πωλήσεις του β΄ τριμήνου

Η Samsung Electronics αναμένει ότι οι πωλήσεις του νέου της μοντέλου Galaxy S III που παρουσιάστηκε στην αγορά στο τέλος του προηγουμένου μήνα για να συναγωνιστεί το iPhone της Apple, θα φθάσουν τα 10 εκατ. στη διάρκεια του Ιουλίου.

Η εταιρεία

προβλέπει ακόμη ότι τα κέρδη από τις δραστηριότητες συσκευών κινητής τηλεφωνίας θα είναι υψηλότερες στο τρέχον β΄ τρίμηνο έναντι της περιόδου Ιανουαρίου-Μαρτίου, κατευνάζοντας τις ανησυχίες της αγοράς ότι οι περιορισμένες προμήθειες του νέου μοντέλου Galaxy και η ασθενής οικονομία παγκοσμίως, θα πιέσουν τα κέρδη της πιο κερδοφόρας τεχνολογικής εταιρείας της Ασίας.

Ωστόσο, η μετοχή της υποχωρεί σήμερα περισσότερο από 4% σε χαμηλό τεσσάρων μηνών, καθώς αρκετές χρηματιστηριακές περιέκοψαν τις εκτιμήσεις για τα κέρδη του τριμήνου, λόγω των ανησυχιών για τις δραστηριότητες επεξεργαστών και τηλεπικοινωνίας.

Ο επικεφαλής της μονάδας κινητής τηλεφωνίας της Samsung, JK Shin, δήλωσε πως συνολικά οι συνθήκες της αγοράς ήταν δύσκολες εξαιτίας των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η ευρωζώνη, «αλλά τα αποτελέσματα του β΄ τριμήνου θα είναι καλύτερα από αυτά του α΄ τριμήνου».

Πηγή: telecomnews.gr

Σχετικά άρθρα:

Samsung Galaxy S II: Ξεπέρασε τα 10 εκ. πωλήσειςΡέκορ για τις προπαραγγελίες του Samsung Galaxy S IIIΚαι νέο trailer για το Samsung Galaxy S III

Samsung: Αισιοδοξία για τις πωλήσεις του β΄ τριμήνου | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα