Το LG G Pro Lite ανακοινώθηκε επίσημα με 5.5-ιντσών οθόνη, υποστήριξη dual-SIM και γραφίδα

Η LG έχει ανακοινώσει επίσημα το G Pro Lite, μια Android 4.1.2 συσκευή που υποτίθεται ότι είναι μια άμεση επέκταση του Optimus G. Σύμφωνα με τα λόγια της LG , το G Pro Lite, συνδυάζει την μεγάλη οθόνη και την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας του LG Optimus G Pro με τις τελευταίες δυνατότητες πολυμέσων.

Τα

χαρακτηριστικά του G Pro Lite είναι :

- Επεξεργαστής : MT6577 1.0 GHz Dual Core
- Οθόνη : 5.5 ιντσών ( 960 x 540 pixels )
- Δίκτυο : 3G ( HSDPA : 7,2 Mbps / HSUPA : 5.76Mbps )
- Μνήμη : 1GB RAM , 8GB ROM , MicroSD
- Κάμερα : 8.0MP BSI Πίσω / Εμπρός 1.3MP
- Μπαταρία : 3.140 mAh ( αφαιρούμενη )
- Λειτουργικό σύστημα: Android Jelly bean 4.1.2
- Μέγεθος: 150,2 x 76,9 x 9,4 χιλιοστά
- Βάρος : 161γρ.
- Συνδεσιμότητα : Bluetooth 3.0 , USB 2.0 , A- GPS , Wi – Fi Direct
- Χρώματα : Μαύρο, Λευκό

Βλέποντας τα χαρακτηριστικά συμπεραίνουμε ότι πρόκριτε για μια mid-range συσκευή. Το LG G Pro περιλαμβάνει δυο στερεοφωνικά ηχεία, μια γραφίδα και πολλά άλλα. Αυτό περιλαμβάνει το Knock On, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να πατήσετε δύο φορές την οθόνη για να την ενεργοποιήσετε, αντί να πατήσετε το κουμπί, όπως και τα QuickMemo, QSlide, QTranslater και Pause.

“Με το LG G Pro Lite , εισάγουμε μια ανταγωνιστική συσκευή για τον κόσμο στην αναπτυσσόμενη μεγάλη αγορά των smartphones”, είπε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. “Η αγορά των smartphones με οθόνες πάνω από πέντε ίντσες θα συνεχίσει να αυξάνεται και η LG είναι σε μια καλή θέση για να πάρει αυτούς τους νέους πελάτες, όταν είναι έτοιμοι να κινηθούν προς τα επάνω από τα τρέχουσα τηλέφωνά τους”.

Η LG δεν ανέφερε την τιμή της συσκευής, αλλά θα είναι διαθέσιμη αυτό το μήνα στη Λατινική Αμερική και αργότερα στην Ασία, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή.

Πηγή :

Keywords
Τυχαία Θέματα