Το Zorro Macsk μετατρέπει το iMac σας σε μια συσκευή αφής

19:05 11/9/2012 - Πηγή: TechFan

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα επιθυμούσαν το iMacs τους να είχε οθόνη αφής. Αν το iMac είχε μια οθόνη αφής από το εργοστάσιο, θα μπορούσατε να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να παρακολουθήσετε βίντεο απλά αγγίζοντας τα εικονίδια που εμφανίζονται στην οθόνη, αντί να χρειάζεται να παιδεύεστε με το ποντίκι. Ένα νέο προϊόν έχει εμφανιστεί και ονομάζεται Zorro Macsk από μια εταιρεία που ονομάζεται TMD Touch.

Το Zorro Macsk έχει σχεδιαστεί

για να λειτουργεί με το 21,5 ιντσών iMac και συνδέεται με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας μια θύρα USB. Όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε θύρα USB, χρησιμοποιεί υπέρυθρη τεχνολογία για να μετατρέψει την κανονική οθόνη σε οθόνη αφής. Η εγκατάσταση απαιτεί ο χρήστης να ασφαλίσει το πλαίσιο αλουμινίου στο μπροστινό μέρος του iMac και συνδέσει το καλώδιο USB.

Η συσκευή δεν χρειάζεται βαθμονόμηση και ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει swipe, scrolling, clicking και pinching. Το αλουμινένιο πλαίσιο είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα, όπως μαύρο, ασημί, λευκό, ροζ, μπλε και πράσινο. Έχει ένα κυκλικό άνοιγμα να αφήσει το λογότυπο Mac ακάλυπτο. Η συσκευή έχει επίσης κοψίματα για την κάμερα και τον δείκτη δραστηριότητας της κάμερας όπως και την σχισμή για το dvd και τους αεραγωγούς. Η συσκευή είναι διαθέσιμη στο Amazon για $ 199 αυτή τη στιγμή.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα