Το Nokia Chat για Windows Phone ενημερώθηκε με Offline Mode και ταχύτερη εκκίνηση

Οι φανατικοί Nokia χρήστες θα είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουν ότι η εφαρμογή μηνυμάτων Nokia Chat μόλις έλαβε μια σημαντική ενημέρωση. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η εφαρμογή είναι ακόμα σε beta , οι χρήστες Windows Phone δεν θα το βρούν στο Windows Phone Store

ακόμα.

Το Nokia Chat beta 1.3 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που θα το φέρουν πιο κοντά στην τελική έκδοση. Πρώτα απ ‘όλα, οι προγραμματιστές έχουν ανακοινώσει ότι η εφαρμογή ξεκινάει σήμερα ταχύτερα. Επιπλέον, η νέα έκδοση Nokia Chat είναι πολύ πιο σταθερή και με καλύτερη απόκριση. Η ενημερωμένη έκδοση επιτρέπει πλέον τη λίστα επαφών και την συζήτηση θεμάτων να φορτώσουν γρηγορότερα και ταχύτερη μετακίνηση από την μια στην άλλη.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, προγραμματιστές του Chat εισήγαγαν offline υποστήριξη. Με τη νέα λειτουργία, οι χρήστες Nokia Chat θα είναι σε θέση να διαβάσουν προηγούμενα μηνύματα και θα δούνε ένα αποθηκευμένο αντίγραφο στην λίστα επαφών τους. Όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε ένα δίκτυο Wi – Fi ή η σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες θα πρέπει απλώς να πατήσουν το κουμπί σύνδεσης, αν είναι ήδη μέσα στο Nokia Chat.

Μόλις το Nokia Chat συνδεθεί στο διαδίκτυο για μια ακόμη φορά, θα ενεργοποιηθεί ξανά η αποστολή μηνυμάτων, θα ανακτήσετε τα νέα μηνύματα και θα ανανεωθεί η λίστα επαφών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ενημέρωση φέρνει επίσης μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Το Nokia Chat για τα Windows Phone είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις χώρες όπου η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρονται για την έκδοση των Windows Phone 8, δείτε στην σελίδα Beta Labs.

Πηγή : news.softpedia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα