Το Huawei Ascend P2 ανακοινώθηκε λίγο πρίν την MWC

22:53 24/2/2013 - Πηγή: TechFan

Σε μια προ MWC συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βαρκελώνη η Huawei παρουσίασε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το Ascend Ρ2. Το Huawei Ascend P2 χρησιμοποιεί ένα 1.5GHz quad-core επεξεργαστή, διαθέτει 1GB RAM και 16GB ενσωματωμένη αποθήκευση, η οποία δυστυχώς δεν είναι επεκτάσιμη καθώς δεν υπάρχει υποδοχή κάρτα microSD.

Το πάχους 8,4 χιλιοστών P2 Ascend έχει μια 4,7 ιντσών 720p IPS

οθόνη με 312ppi πυκνότητα. Η οθόνη καλύπτεται από στρώμα Gorilla Glass 2 και στρογγυλοποιείται στα άκρα για να δημιουργήσει μια “Infinity pool” αντίληψη, όπως το αποκαλεί η Huawei. Ακόμα η οθόνη επιτρέπει τη λειτουργία με γάντια ή νύχια. Το Ascend Ρ2 διαθέτει 13MP κάμερα με εγγραφή βίντεο 1080p. Το HDR είναι διαθέσιμο και στις φωτογραφίες και στο βίντεο.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας του Ascend P2 περιλαμβάνουν 3G με HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS και NFC. Υπάρχει επίσης υποστήριξη LTE με την υψηλότερη ταχύτητα που έχουμε δει σε ένα smartphone μέχρι στιγμής, των 150 Mbps. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χαρακτηριστικό λειτουργεί μόνο σε δίκτυα συμβατά με την Orange στην Γαλλία. Το τηλέφωνο θα ξεκινήσει στην Orange France τον Ιούνιο του 2013.

Το Huawei Ascend P2 χρησιμοποιεί επίσης τις Quick Power Control (QPC) και Automated Discontinuous Reception (ADRX) τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, τα οποία φέρονται να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και χρόνου φόρτισης κατά 25% σε σύγκριση με άλλα smartphones.

Το Ascend P2 θα τρέχει το Android 4,1 Jelly Bean, αλλά με το Emotion UI v1.6 της Huawei. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για προγραμματισμένες ενημερώσεις. Αναμένεται να ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο κατά το 2ο
τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με τιμή περίπου € 400.

Πηγή : huaweidevice.com

Keywords
Τυχαία Θέματα