Παρακολουθήστε βίντεο απο το YouTube σε ένα pop-up παράθυρο στο Android

20:05 23/2/2013 - Πηγή: TechFan

Η Samsung προσφέρει ένα εργαλείο για τα Android κινητά και tablets της που σας επιτρέπει να κρατήσετε ένα βίντεο να παίζει σε ένα μικρό παράθυρο, ενώ τρέχετε άλλες εφαρμογές. Αλλά δεν χρειάζεται μια συσκευή της Samsung να το κάνουμε αυτό.

Το Floating YouTube

Popup Video είναι μια δωρεάν εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα της, παρέχει ένα pop-up παράθυρο για να παρακολουθείτε βίντεο από το YouTube σε οποιαδήποτε οθόνη στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τη δωρεάν εφαρμογή, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και βρείτε ένα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο share και επιλέξετε να μοιραστείτε το βίντεο με το Floating YouTube Popup Video

Αυτό θα φέρει το βίντεο σε ένα μικρό παράθυρο που επιπλέει πάνω από την αρχική σας οθόνη. Το βίντεο θα συνεχίσει να παίζει και ακόμα αν αλλάξετε εφαρμογές. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ή να μετακινήσετε το παράθυρο, το βίντεο θα είναι σχεδόν πάντα πάνω από κάτι άλλο.

Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, ενώ κοιτάζοντας στο κάτω μέρος την λίστα των e-mail σας, ένα μήνυμα, ή το dialer του τηλεφώνου σας.

Πηγή : howto.cnet.com

Keywords
Τυχαία Θέματα