Το Facebook αναβάθμισε την Windows 8.1 εφαρμογή της με νέα χαρακτηριστικά

Το Facebook έχει λανσάρει μια αναβάθμιση της εφαρμογής της για τα Windows 8.1. Αυτή τη στιγμή συμβαίνει να είναι η πιο δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή στο Store των Windows, με την αναβάθμιση να φέρνει πληθώρα από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Η

Facebook εφαρμογή είναι πλέον σε θέση να υποστηρίζει tagging, μπορείτε να κατεβάσετε και να ανεβάσετε αρχεία και φωτογραφίες από τα μηνύματα του Facebook, να ανεβάσετε φωτογραφίες σε συγκεκριμένο άλμπουμ, να αλλάξετε την φωτογραφία του εξώφυλλου σας, όπως και την εικόνα του προφίλ σας, βελτιωμένα Live Tiles, προσθήκη ενός δεύτερου Live Tile για να μεταβείτε απευθείας σε μηνύματα και διορθώσεις σφαλμάτων.

Πηγή : ubergizmo.com

tagging: http://www.ubergizmo.comγια πρώτη φορά γι ‘αυτό , στην πραγματικότητα . Μπορείτε να κατεβάσετε και να ανεβάσετε τα δύο αρχεία και φωτογραφίες από τα μηνύματα του Facebook που χρησιμοποιούν αυτή την τελευταία ενημέρωση , για να μην αναφέρουμε ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει όχι μόνο την κάλυψή σας , αλλά το προφίλ φωτογραφίες , καθώς και απευθείας από το app . Ας ελπίσουμε ότι οι πολλές διορθώσεις σφαλμάτων που διακήρυξε , αλλά δεν αποκάλυψε θα κάνει επίσης το καθήκον τους για να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη . Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ . Για όσους το έχουν ήδη πράξει , πώς μπορείτε να βρείτε την εμπειρία σας μέχρι τώρα ; Έχει γίνει μια ανταμείβοντας : http://www.ubergizmo.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα