Τα Windows RT θα υποστηρίζουν 420 εκατομμύρια περιφερειακές συσκευές

Η Microsoft θα λανσάρει δύο νέα λειτουργικά συστήματα αύριο: τα Windows 8 και τα Windows RT. Το πρώτο είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε υπολογιστές με x86 επεξεργαστή και περιλαμβάνει υποστήριξη για τις περισσότερες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για τα Windows 7 και μετά. Το δεύτερο μοιάζει

με τα Windows 8, αλλά είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με ταμπλέτες και άλλες συσκευές που βασίζονται σε ARM επεξεργαστές.

Αυτό σημαίνει ότι οι Windows RT συσκευές μπορούν να είναι λεπτότερες και ελαφρύτερες από υπολογιστές με Windows 8, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, και ενδεχομένως να προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χωρίς τεράστιες μπαταρίες. Αλλά δεν θα τρέξουν εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για παλαιότερες εκδόσεις των Windows ή οποιεσδήποτε εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στο νέο κατάστημα των Windows.
Γιατί λοιπόν να πάρετε έναν υπολογιστή με Windows RT συσκευή αντί για iOS ή Android tablet;

Υπάρχουν τουλάχιστον δύο βασικά σημεία. Το πρώτο είναι ότι το Microsoft Office 2013 RT περιλαμβάνεται με τα Windows RT. Το δεύτερο είναι ότι τα Windows RT περιλαμβάνουν υποστήριξη για ένα τεράστιο φάσμα περιφερειακών. Λειτουργεί με πολλούς από τους εκτυπωτές, πληκτρολόγια, οθόνες, ποντίκια και άλλες συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τους παραδοσιακούς υπολογιστές.

Θα είστε σε θέση να συνδέσετε ένα Windows RT tablet ή άλλη συσκευή με περιφερειακά μέσω USB, Bluetooth ή άλλες ασύρματες τεχνολογίες. Η Microsoft λέει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 420 εκατομμύρια περιφερειακά που θα λειτουργούν με τις Windows RT συσκευές.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα