Harman Kardon BTA 10 Bluetooth audio adapter : στριμάρετε ήχο μέσω Bluetooth από smartphones και άλλες συσκευές

H εταιρία ήχου Harman Kardon ανακοίνωσε ένα νέο και προσιτό προσαρμογέα Bluetooth, που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει οποιοδήποτε σύστημα ήχου σε ένα ασύρματο streaming μουσικής σύστημα. Ο προσαρμογέας ονομάζεται ΒΤΑ 10 και είναι ένα μικρό μαύρο τετράγωνο που είναι εύκολο να κρυφτεί σε ένα γεμάτο ράφι στερεοφωνικά.
Ο προσαρμογέας κοστίζει 59 δολάρια και ζυγίζει μόνο 31 γραμμάρια. Έχει διαστάσεις 5 x 5 εκατοστά και υποστηρίζει streaming ήχο μέσω Bluetooth με Apple, Android

ή Windows smartphones και tablets. Ο προσαρμογέας περιλλαμβάνει  τα απαιτούμενα καλώδια σύνδεσης RCA για αριστερά / δεξιά υποδοχές για τα κανονικά προϊόντα ήχου και 3,5 mm είσοδο σύνδεσης για φορητούς και επιτραπέζια προϊόντα.

Ο προσαρμογέας Bluetooth μπορεί να μεταφέρει μουσική από οποιαδήποτε πηγή που έχει μια αναλογική σύνδεση και μπορεί να συνδεθεί με έως και οκτώ διαφορετικές συσκευές Bluetooth. Η συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνολογία Harman TrueStream και υπόσχεται την υψηλότερη ποιότητα Bluetooth εμπειρία ακρόασης. Με αυτό τον προσαρμογέα συνδεδεμένο στο στερεοφωνικό σας σύστημα ή το σύστημα Home Cinema, μπορείτε να κάνετε streaming μουσική και άλλο περιεχόμενο ήχου από το smartphone σας απευθείας στο ηχοσύστημα σας. Ο προσαρμογέας υποστηρίζει Bluetooth 2,1 + EDR με A2DP. Η Harman Kardon προσφέρει επίσης μια εγγύηση ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς. Ο BTA 10 Bluetooth Adapter είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο και στα καταστήματα αυτή τη στιγμή.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα