Τα Android notebooks έρχονται σύντομα με κόστος κοντά στα $200

16:40 26/4/2013 - Πηγή: TechFan

Τα Android notebooks έρχονται σύντομα και θα ωθήσουν τις τιμές των notebook προς τα κάτω, στα $ 200 περίπου, σύμφωνα με τον Dadi Perlmutter, εκτελεστικό αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο προϊόντων της Intel. Ο διευθύνων σύμβουλος μόλις την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ότι οι υπολογιστές αφής θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες από περίπου $ 200.

Αν και δεν ήταν σαφές τι

είδους λογισμικό θα τρέχουν τα μηχάνημα, είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι η πλειοψηφία θα είναι Android συσκευές που θα τρέχουν με έναν επεξεργαστή Intel Atom silicon. Όσον αφορά τους Windows 8 φορητούς υπολογιστές σε αυτά τα σημεία των τιμών, την άφιξή τους εξαρτάται από τις αποφάσεις της Microsoft.

“Έχουμε μια καλή τεχνολογία που επιτρέπει ένα πολύ αποδοτικό σημείο τιμών,“ δήλωσε ο κ. Perlmutter. Οι τιμές των Windows 8 laptop εξαρτώνται από το πόσο η Microsoft κοστολογεί τα Windows 8. Μπορεί να είναι σε ελαφρά υψηλότερες τιμές.“

Η Intel αναμένει τα μετατρέψιμα tablet / notebook να ανεβούν στο εγγύς μέλλον και η αγορά των PC σε γενικές γραμμές να επιταχυνθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η Intel ανακοίνωσε επίσης ότι είναι έτοιμη να στείλει multimode LTE packing επεξεργαστές μέχρι τα μέσα του έτους. Το 2014 η Intel θα φέρει ένα mobile τσιπ με ενσωματωμένο LTE με τον επεξεργαστή εφαρμογών.

Πηγή : phonearena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα