Η LG σχεδιάζει να κυκλοφορήσει Smartphone με ευέλικτη OLED οθόνη αυτό το έτος

21:52 25/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η LG έχει ασχοληθεί με ευέλικτες OLED οθόνες για αρκετούς μήνες τώρα και ακόμη έχει προχωρήσει στην πρόβλεψη ότι θα αρχίσει να πουλά 60 ιντσών ευέλικτες OLED οθόνες μέχρι το 2017. Αλλά προτού μπορέσουν να το κάνουνε αυτό, θα πρέπει να δώσουν ευέλικτες OLED οθόνες στα χέρια των καταναλωτών σε μια πολύ μικρότερη κλίμακα και αυτός είναι ο λόγος που φαίνεται να σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα smartphone εξοπλισμένο με μια ευέλικτη

OLED οθόνη κάποια στιγμή φέτος.

Η έκθεση προέρχεται από την The Wall Street Journal, όπου μίλησε με τον αντιπρόεδρο της LG του τμήματος mobile Yoon Bu-Hyun. Ο Yoon έχει δηλώσει ότι το πρώτο εύκαμπτο OLED smartphone της LG θα κυκλοφορήσει κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2013. Η ευέλικτες OLED οθόνες θα κατασκευάζονται από την LG Display, αλλά το πόσο ευέλικτες είναι οι οθόνες αυτές δεν ξέρουμε ακόμη.

Η LG επίσης φέρεται να εργάζεται τόσο σε ένα SmartWatch όσο και σε γυαλιά υπολογιστή σαν της Google, στα οποία θα χρησιμοποιήσει ευέλικτες OLED οθόνες. Ίσως το πρώτο smartphone τους με μια ευέλικτη OLED οθόνη είναι το πρώτο βήμα της εταιρείας στην παροχή αυτών των προϊόντων στο μέλλον.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα