Ο Firefox 22 έρχεται με 3D Gaming, κλήσεις βίντεο και κοινή χρήση αρχείων

17:17 26/6/2013 - Πηγή: TechFan

Σήμερα Mozilla έχει διαθέσει μια νέα έκδοση του Firefox browser της, με την κυκλοφορία της έκδοσης 22, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων βίντεο και την κοινή χρήση αρχείων. Ο νέος Mozilla Firefox

22 φέρνει μαζί του την υποστήριξή 3D gaming και των asm.js, ένα “supercharged“ υποσύνολο της γλώσσας JavaScript, που τροφοδοτείται με OdinMonkey, το ποίο έχει προστεθεί για να δίνει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να βρουν νέους τρόπους για να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους για να εργαστούν ακριβώς μέσα από τον browser.

Άλλο νέο χαρακτηριστικό από την τελευταία έκδοση του Firefox 22 είναι η προσθήκη των Web Real-Time Communications (WebRTC). Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές κλήσεων βίντεο που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από τον mobile ή desktop browser, ακολουθώντας παρόμοια πορεία με τον Chrome της Google ο οποίος υποστηρίζει επίσης WebRTC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση του Firefox 22 δείτε στην Mozilla ιστοσελίδα.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα