Νέος Toshiba Canvio Slim II φορητός εξωτερικός δίσκος

10:48 19/6/2013 - Πηγή: TechFan

Η Toshiba ανακοίνωσε σήμερα τον Canvio Slim II φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο. Με μόλις 12,5 χιλιοστά πάχος και με χωρητικότητα αποθήκευσης έως και 1 terabyte, η Toshiba ισχυρίζεται ότι ο Canvio Slim II είναι ένας από τους λεπτότερους και μικρότερους φορητούς σκληρούς δίσκους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται τα αρχεία κατ ‘ευθείαν από την ίδια τη συσκευή.

Ο Canvio Slim II υποστηρίζει

USB 3.0 και USB 2.0, και για όσο διάστημα είναι ενεργός και συνδεμένος με ένα συνδεμένο στο internet και ενεργοποιημένο υπολογιστή, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μουσική, στις ταινίες, στα αρχεία και τις φωτογραφίες από οποιαδήποτε συσκευή από οποιαδήποτε μέρος του πλανήτη. Η Toshiba δίνει επίσης 10GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud με κάθε φορητό σκληρό δίσκο. Ο Canvio Slim II επιτρέπει επίσης στους χρήστες άμεσα να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας στις φωτογραφίες και τα βίντεο τους από τα smartphones και tablets τους, μέσω της ειδικής iOS και Android εφαρμογής.

Η μονάδα είναι προ διαμορφωμένη NTFS για Windows και έρχεται με ένα πρόγραμμα οδήγησης NTFS για Mac. Το 500GB μοντέλο διατίθεται στην τιμή των 114,99 δολαρίων και το 1TB μοντέλο στα $ 149,99. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από επιλεγμένους εμπόρους λιανικής πώλησης και στην ιστοσελίδα της Toshiba αργότερα αυτό το μήνα.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα