Νέα Asha 308 και 309 προσιτά τηλέφωνα απο την Nokia

14:10 25/9/2012 - Πηγή: TechFan

Τα Asha Touch κινητά τηλέφωνα από τη Nokia έχουν ως στόχο την low-end αγορά των smartphone. Η Nokia ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων προσιτών smartphones απο την σειρά Asha και ονομάζονται Asha 308 και Asha 309. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το 308 είναι μια διπλή συσκευή SIM και η 309 έχει μια SIM.

Και οι δύο συσκευές

έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος. Τα smartphones χρησιμοποιούν μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Nokia Xpress επιτρέποντας τις συσκευές να είναι έως και 90% πιο αποδοτικές κατά την πρόσβαση στο mobile Internet.

Η Nokia λέει ότι τα δύο αυτά smartphones είναι οι πιο προσιτές capacitive touchscreen συσκευές. Η τιμή για κάθε μία από τις συσκευές αναμένεται να είναι περίπου στα $ 99 στις ΗΠΑ με την διάθεση να ξεκινά από το 4ο τρίμηνο του 2012. Τα δύο smartphones είναι συσκευές 2G και έχουν 3 ιντσών WQVGA capacitive οθόνες αφής. Διαθέτουν επίσης, ραδιόφωνο, ηχείο και μέχρι και δυνατότητα μέχρι 32 GB χώρο αποθήκευσης μέσω microSD καρτών.

Το 309 χρησιμοποιεί μια κάρτα SIM και έχει ενσωματωμένο Wi-Fi. Το 308 υποστηρίζει δύο κάρτες SIM και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Easy Swap της Nokia που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αλλαγή των καρτών SIM. Και τα δύο τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν με 40 premium παιχνίδια της ΕΑ, Facebook, Twitter και το Nokia Messaging Service.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα