Κατεβάστε την ενημερωμένη stock Android camera μαζί με τα νέα live wallpaper και boot animation

23:59 27/6/2013 - Πηγή: TechFan

Οι δύο Google εκδόσεις των Samsung Galaxy S4 και HTC One τηλεφώνων, άρχισαν να πωλούνται χθες μέσω του Play store των ΗΠΑ και τρέχουν το Android 4.2.2. Ωστόσο, και τα δύο έχουν νέα κάμερα εφαρμογή, boot animation και wallpaper. Αυτά έχουν εξαχθεί από αυτά τα τηλέφωνα, ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν και σε άλλα smartphones.

Η νέα κάμερα διαθέτει νέες ρυθμίσεις στην οθόνη και το κυκλικό μενού έχει δώσει τη θέση του σε ένα τόξο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί του ήχου ως πλήκτρο του κλείστρου. Τα υπόλοιπα φαίνεται να είναι ίδια, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Photo Sphere.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή κάμερας από εδώ και εδώ. Να σημειώσουμε ότι σε Nexus συσκευές αντικαθιστά τις κάμερα και Gallery εφαρμογές, ενώ σε μη Nexus συσκευές τις εγκαθιστά παράλληλα με τις τρέχουσες εφαρμογές. Σημειώστε ότι μερικοί χρήστες αναφέρουν ότι η Photo Sphere λειτουργικότητα λείπει.

Οι εκδόσεις της Google των Galaxy S4 και HTC One, ήρθαν με νέα live wallpaper και boot animation (τοboot animation είναι διαθέσιμο σε 720p και 1080p).

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechFan