Η Samsung αποκαλύπτει την NX2000, μια compact φωτογραφική μηχανή με 20.3MP που συνδέεται με Android και iOS συσκευές

18:57 1/5/2013 - Πηγή: TechFan

Η Samsung έχει αυτή την εβδομάδα πρόσθεσε μια νέα προσθήκη στην γκάμα των compact ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της, με τη μορφή της νέας Samsung NX2000. Επαγγελματίες φωτογράφοι και χομπίστες θα είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουν ότι η NX2000 μπορεί να έχει μια συγκλονιστική ταχύτητα κλείστρου 1/4000 για τη λήψη πλάνων δράσης,

καθώς και έως και 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο για συνεχή λειτουργία λήψης.

Σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα ISO, 100 σε 25600 και τον 20,3 megapixel ASP-C CMOSαισθητήρα, μπορούμε να πούμε ότι η NX2000 μπορεί να συλλάβει πολύ ευκρινείς και λεπτομερείς εικόνες. Στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής υπάρχει μια μεγάλη 3.7ιντσών WVGA οθόνη αφής, η οποία παρέχει πρόσβαση στην πλοήγηση στο Smart Mode και τα προγράμματα σκηνών για να πάρετε την τέλεια λήψη, λέει η Samsung.

Η νέα φωτογραφική μηχανή Samsung NX2000 είναι επίσης εξοπλισμένη με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) για τη σύνδεση της κάμερας με άλλες συμβατές συσκευές για εύκολη μεταφορά φωτογραφιών. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν modes για το «Best Face», το οποίο παίρνει 5 συνεχόμενες φωτογραφίες και επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει τις καλύτερες εκφράσεις του προσώπου και το «Action Freeze»για αντικείμενα που κινούνται γρήγορα.

Η Samsung έχει επίσης δημιουργήσει την Samsung Smart Camera εφαρμογή για τις iOS και Android συσκευές, η οποία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους φωτογράφους την άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες από το smartphone τους.

Η Samsung NX2000 είναι τώρα διαθέσιμη για $ 649.99 σε λευκό, μαύρο και ροζ και θα υποστηρίξει 12 εναλλάξιμους φακούς συμπεριλαμβανομένων των 45 χιλιοστών 3D φακό της Samsung, για προβολή σε συμβατές τηλεοράσεις 3D.

Πηγή : thenextweb.com

Keywords
Τυχαία Θέματα