Η KitVision Edge HD30W κάμερα δράσης Camera διαθέτει 175 μοιρών ευρυγώνιο φακό και WiFi

18:29 31/1/2014 - Πηγή: TechFan

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των φωτογραφικών μηχανών δράσης σήμερα στην αγορά που έχουν σχεδιαστεί για να καταγράψουν όλα τα είδη των πραγμάτων από το μηχανοκίνητο αθλητισμό έως τα ακραία αθλήματα όπως το σκι και άλλα. Η GoPro κάμερα είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην αγορά φωτογραφικών μηχανών δράσης και πολλές εταιρείες αντιγράφουν τα προϊόντα της.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφική μηχανή δράσης στην αγορά είναι η KitVision Edge HD30W. Η κάμερα μοιάζει πολύ με τις τελευταίες GoPro κάμερες και ακόμη και η συσκευασία μοιάζει πολύ με GoPro. Η κάμερα διαθέτει ένα

175 μοιρών ευρυγώνιο φακό και μπορεί να καταγράφει σε ανάλυση 1080i.

Είναι αδιάβροχη σε βάθος 100 μέτρων και έχει ενσωματωμένο WiFi. Το WiFi επιτρέπει στην κάμερα να μεταφέρετε αρχεία στον υπολογιστή ή σε mobile συσκευή. Είναι σε θέση να σώσει ένα βελτιστοποιημένο αρχείο για φόρτωμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Edge είναι επίσης σε θέση να τραβάει φωτογραφίες σε ανάλυση 8MP και το 1080i βίντεο μπορεί να καταγραφεί στα 60fps. Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει μια σειρά από αναρτήσεις και μια αποσπώμενη οθόνη TFT. Η τιμή της κάμερας είναι £ 269.00 ή 327 ευρώ.

Πηγή: slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα