GeeksPhone Revolution: τηλέφωνο με διπλό λειτουργικό σύστημα

19:29 30/1/2014 - Πηγή: TechFan

Μια νέα εταιρεία, με έδρα την Ισπανία, έχει δεσμευθεί για να παρουσιάσει την μεγαλύτερη mobile επανάσταση από την έναρξη του Android, που είναι ένα τηλέφωνο με διπλό λειτουργικό σύστημα.Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει λεπτομέρειες σχετικά με το επόμενο

εγχείρημα της και την επιθυμία της να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που ονομάζεται GeeksPhone Revolution με διπλό OS βασισμένο στο Android.

Η GeeksPhone ελπίζει να κυκλοφορήσει τηλέφωνα με δυνατότητα λειτουργίας με Android και ενός άλλου λειτουργικού συστήματος, όπως της Mozilla βασισμένο στο Firefox, Boot2Gecko. Το GeeksPhone Revolution δεν θα περιορίζεται μόνο σε αυτά τα δύο λειτουργικά συστήματα. Η GeeksPhone θέλει η συσκευή της να είναι σε θέση να τρέξει οποιοδήποτε υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα είναι διαθέσιμο. Αυτό σημαίνει ότι ένα πράγμα είναι προφανές, το GeeksPhone δεν θα είναι σε θέση να τρέξει το Android και το iOS μαζί, καθώς το τελευταίο δεν είναι σε ανοικτή ανάπτυξη, αλλά ανήκει στην Apple.

Το GeeksPhone Revolution θα διαθέτει έναν Intel Atom Z2560 Dual-core 1.6GHz επεξεργαστή, μια 4,7 ιντσών IPS HD οθόνη, 1GB RAM, 4GB χώρο αποθήκευσης, υποστήριξη MicroSD κάρτας έως 32GB, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth Class 3.0, GPS, 8MP κάμερα πίσω και 2MP κάμερα μπροστά, υποδοχή κάρτας Micro SD και θύρα Micro USB.

Πηγή: pocketdroid.net

Keywords
Τυχαία Θέματα