Η Google λανσάρει το Play game services

08:48 16/5/2013 - Πηγή: TechFan

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Google ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Google Play games. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών μπορούν να αξιοποιήσουν την API για να συγχρονίσουν τα δεδομένα του παιχνιδιού σε συσκευές και να προσθέσουν κοινωνικά στοιχεία

στα παιχνίδια τους. Μερικά από τα APIs δεν είναι διαθέσιμα μόνο για το Android, αλλά και για το web και iOS, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να συγκρίνετε τις υψηλές βαθμολογίες και να παίξετε online παιχνίδια ενάντια σε παίκτες που χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες.

Με το Cloud Save χαρακτηριστικό μπορείτε να κάνετε backs up των δεδομένων σας στο διαδίκτυο και να τα συγχρονίσει μεταξύ των συσκευών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε ένα παιχνίδι στο τηλέφωνό σας και να συνεχίσετε από εκεί που το αφήσατε σε ένα tablet ή σε άλλη συσκευή. Υπάρχουν επίσης εργαλεία που σας επιτρέπουν να παίξετε παιχνίδια εναντίον ανθρώπων που γνωρίζεται ή τυχαίους ανθρώπους. Οι εφαρμογές που αξιοποιούν αυτή την υπηρεσία θα σας επιτρέψουν να καλέσετε τους φίλους σας να παίξουν ένα παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο ή να ξεκινήσουν ένα γρήγορο παιχνίδι με κάποιον άλλο.

Η κοινωνική πλατφόρμα της Google δεν είναι απλά ένας κλώνος του Facebook. Είναι μια ραχοκοκκαλιά για την αλληλεπίδραση με τις επαφές σας. Ακόμα και αν δεν συνδεθείτε στη Google+ ιστοσελίδα για να δημοσιεύσετε ή να διαβάσετε μηνύματα ή να συμμετάσχετε σε κλήσεις βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιείται το Googele + για να συνδεθείτε με εφαρμογές στο διαδίκτυο ή στην κινητή συσκευή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα τρόπο για να βρείτε τους φίλους σας και να έρθετε σε επαφή παίζοντας παιχνίδια ή χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους εφαρμογών.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα