Η Google ανακοινώνει την Android Device Manager που σας βοηθά να εντοπίσετε το χαμένο σας Android τηλέφωνο

14:59 4/8/2013 - Πηγή: TechFan

Εάν είστε χρήστης iPhone, θα είστε εξοικειωμένοι με την επίσημη εφαρμογή της Apple που ονομάζετε “Find My iPhone” και βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν και εξ αποστάσεως να διαγράψουν τα δεδομένα της συσκευή τους σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί. Μέχρι τώρα, οι χρήστες του Android έπρεπε να βασίζονται σε εφαρμογές τρίτων, όπως τις Where’s My Droid και Find My Phone,

αλλά η Google τελικά θα διαθέσει μια δική της εφαρμογή, την Android Device Manager.

Με την Android Device Manager, οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίσουν τη συσκευή τους εξ αποστάσεως σε περίπτωση κλοπής ή χαθεί και εξ αποστάσεως να διαγράψουν τα δεδομένα. Η συσκευή εμφανίζεται στο χάρτη σε πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς στο“Find My iPhone”. Εκτός από αυτό η εφαρμογή μπορεί να κάνει την συσκευή σας να χτυπάει στη μέγιστη ένταση, ώστε να μπορείτε να τη βρείτε.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος αυτού του μήνα και απαιτεί το Android 2.2 και πάνω για να λειτουργήσει σωστά. Επιπλέον, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον Google λογαριασμό σας, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Θα υπάρχει επίσης και μια εφαρμογή για τη διαχείριση και τον εντοπισμό της συσκευής σας, η οποία αναμένεται να φτάσει στο Google Play Store πολύ σύντομα.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα