Ανακοινώθηκε επίσημα το Motorola Moto X με X8 chipset και 4.7″ AMOLED οθόνη

14:40 4/8/2013 - Πηγή: TechFan

Η Motorola ανακοίνωσε επισήμως το Moto X, το πρώτο κινητό τηλέφωνο που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο της Google. Είναι επίσης το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας, που θα συναρμολογείται πλήρως στις ΗΠΑ. Το Motorola Moto X είναι χτισμένο γύρω από μια 4.7 ιντσών AMOLED οθόνη με πλήρες RGB matrix

και ανάλυση 720p με μια πυκνότητα pixel 316 ppi. Η οθόνη προστατεύεται από έναν νέο τύπο του Gorilla Glass, το οποίο έχει βαπτιστεί Magic Glass, λόγω των καμπυλών στα άκρα του τηλεφώνου.

Στο εσωτερικό, το Motorola Moto X διαθέτει ένα Qualcomm Snapdragon S4 Pro chipset με δύο 1.7GHz Krait πυρήνες, Adreno 320 GPU και 2GB μνήμη RAM. Η εσωτερική μνήμη είναι 16GB ή 32GB ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε, αλλά δεν υπάρχει υποδοχή κάρτας για περαιτέρω επέκταση. Το Moto X έχει μια κάμερα με 10MP αισθητήρα και χρησιμοποιεί την τεχνολογία ClearPixel για την ανώτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Από την πλευρά του λογισμικού, η κάμερα προσφέρει HDR, burst shots και panorama. Το Moto X μπορεί να τραβήξει επίσης βίντεο Full HD στα 30fps και υπάρχουν χαρακτηριστικά, όπως ανίχνευση προσώπου και geo-tagging. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια 2MP κάμερα ικανή 1080p εγγραφής βίντεο που χρησιμεύει για βίντεο-chatting σκοπούς.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν η πρόσοψη να είναι μαύρη ή άσπρη, καθώς και το χρώμα του πίσω πάνελ από 18 επιλογές. Υπάρχει επίσης ένα τρίτη προσαρμόσιμη περιοχή που ονομάζεται accent και καλύπτει τη στεφάνη της κάμερας και τα κουμπιά. Περαιτέρω παραμετροποίηση περιλαμβάνει την προσθήκη ενός ονόματος ή σύντομο μήνυμα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, όπως την επιλογή ενός λογαριασμού Google και wallpapers που θα έρθουν προεγκατεστημένα στη συσκευή.

Το Motorola Moto X τρέχει το Android 4.2 Jelly Bean, που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι μια καθαρή Android rom, αλλά η Motorola έχει προσθέσει μερικές πινελιές. Μια από αυτές είναι η δυνατότητα το Active Display, το οποίο κάνει χρήση της οθόνης OLED και φέρνει ένα απόσπασμα πληροφοριών (τον χρόνο, νέα μηνύματα και φωνητικό ταχυδρομείο) σε μια κενή μαύρη οθόνη.

Η Motorola έχει προεγκατεστημένη επίσης μια εφαρμογή που ονομάζεται Migrate που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας, τα βίντεο, τις SIM επαφές και ακόμη κλήσεις και τα μηνύματα κειμένου από οποιοδήποτε τηλέφωνο που τρέχει Android 2.2 ή νεότερη έκδοση.

Λόγω της κυρτής πλάτης, το πάχος του Motorola Moto Χ κυμαίνεται από 5,6 έως 10,4 χιλιοστά με τις υπόλοιπες διαστάσεις να είναι 129,3 x 65,3 χιλιοστά και το βάρος τα αποδεκτά 130 γραμμάρια. Η 2200mAh μπαταρία σύμφωνα με την Motorola θα δώσει 13 ώρες 3G χρόνο ομιλίας και μέχρι 24 ώρες μικτής χρήσης.

Το Motorola Moto X θα είναι διαθέσιμο από τους πέντε μεγαλύτερους πάροχους στις ΗΠΑ, τις AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile και Cellular. Θα κοστίζει $ 200 για την έκδοση 16GB, $ 250 για την 32GB με διετή σύμβαση και $575 χωρίς σύμβαση.

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα