Η Garmin ανακοίνωσε τα Forerunner 220, 620 sports watches για τους δρομείς

19:26 16/9/2013 - Πηγή: TechFan

Η Garmin που είναι γνωστή για τις GPS συσκευές της έχει προσθέσει στην σειρά των sports watches της δύο νέες λεπτές συσκευές. Το Forerunner 620 και το Forerunner 220 έχουν μιας ίντσας Chroma έγχρωμες οθόνες που μπορούν να ενημερώνουν τον χρήστη για ταχύτερο τους μίλι ή άλλα σημαντικά ορόσημα, με το Forerunner 620 να προσθέτει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τον χρήστη τον ίδιο κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

Και

οι δύο συσκευές μπορούν να συνδεθούν με ένα SmartWatch ή έναν υπολογιστή μέσω Bluetooth Low Energy, με το 620 να μπορεί να το κάνει και μέσω Wi-Fi, δονούνται για τις προειδοποιήσεις, αυτόματα καταγράφουν χρόνους ρεκόρ και παύσης, προσφέρουν διάφορα προγράμματα προπόνησης και συνεργάζονται με την Garmin Connect εφαρμογή.

Το Forerunner 620 είναι επίσης σε θέση να προβλέψει πότε ο χρήστης θα τερματίσει έναν αγώνα, μπορεί να εκτιμήσει το VO2 max του δρομέα, παρακολουθεί την κατακόρυφη ταλάντωση του χρήστη, τον χρόνου επαφής στο έδαφος, τον ρυθμό και ενημερώνει επίσης όταν ο χρήστης θα πρέπει να πάρει μια ημέρα ανάπαυσης ή να πάει για μια ελαφρύ τρέξιμο αποκατάστασης.

Θα ξεκινήσουν να διατίθενται το φθινόπωρο, με το Forerunner 220 να κοστίζει $ 250 μόνο του ή $ 300 μαζί με μια οθόνη καρδιακού ρυθμού, ενώ το Forerunner 620 θα πωλείται για $ 400 ή $ 450 αντίστοιχα.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PCgYr-8ffNY

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα