Οι 3D gesture tracking κάμερες έρχονται από τις Asus, Dell, HP και Lenovo

23:03 12/9/2013 - Πηγή: TechFan

Μία από τις μεγάλες ιστορίες στην mobile τεχνολογία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών υπήρξαν οι οθόνης αφής. Στην πραγματικότητα, οι ταμπλέτες αφής αναμένεται να υπερκεράσουν όλους τους άλλους προσωπικούς υπολογιστές, για πρώτη φορά αυτό το τρίμηνο.

Αλλά οι οθόνες αφής δεν είναι οι μόνες εναλλακτικές λύσεις του ποντικιού και του πληκτρολογίου. Οι κατασκευαστές συσκευών έχουν αρχίσει να εξερευνούν τον κόσμο των touchless υπολογιστών, μέσω ελέγχου φωνής και proximity αισθητήρων, που χρησιμοποιούνται στο smartphone Moto

X και σε 3D κάμερες ανίχνευσης κίνησης που χρησιμοποιούνται στο Xbox Kinect και στο Motion Leap.

Intel αναμένει η motion tracking να παίξει μεγάλο ρόλο στο μέλλον των προσωπικών υπολογιστών, και στην έκθεση IDF στο San Francisco αυτή την εβδομάδα πολλοί κορυφαίοι κατασκευαστές PC έχουν δεσμευτεί να συμπεριλάβουν 3D κάμερες στους επερχόμενους φορητούς υπολογιστές και σε all-in-one desktops.

Οι Asus, Dell, HP και Lenovo όλοι ανέφεραν ότι σχεδιάζουν να διαθέσουν υπολογιστές στα τέλη του 2014 που θα έχουν ενσωματωμένη κάμερα ανίχνευσης βάθους στις προσόψεις των οθονών.

Η Intel εξαγόρασε μια εταιρεία που ονομάζεται Omek αυτό το καλοκαίρι, αγοράζοντας την 3D gesture τεχνολογία αναγνώρισης της εταιρείας. Τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία συνεργάζεται με hardware συνεταίρουςγια να φέρει το Kinect ή Leap Motionστυλ της τεχνολογίας σε υπολογιστές χωρίς την ανάγκη για αξεσουάρ τρίτων.

Η εστίαση της Intel σχετικά με αισθητήρες κίνησης δεν είναι νέα. Η εταιρεία παρουσίασε ένα demo τον Ιανουάριο του 2012για το πώς θα μπορούσατε να ελέγξετε ένα video game που τρέχει σε ένα πρωτότυπο ultrabook χωρίς να αγγίξετε τη συσκευή.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα