Φήμη: Η iOS 7 ημερομηνία έναρξης αναμένεται να είναι στις 10 Σεπτεμβρίου

12:21 27/8/2013 - Πηγή: TechFan

Η Apple αναμένεται να προγραμματίσει μια εκδήλωση στις 10 Σεπτεμβρίου για την επίσημη παρουσίαση του iPhone 5C και iPhone 5S. Φήμες υποστηρίζουν ότι η Apple θα παρουσιάσει το iOS 7 στην ίδια εκδήλωση, με ημερομηνία κυκλοφορίας στο κοινό την 16 Σεπτεμβρίου. Τώρα,

η φήμη έχει επιβεβαιωθεί από τη Nuance, μια εταιρεία που συνεργάζεται στενά με την Apple για το Siri.

Σήμερα, ένας προγραμματιστής που ονομάζεται Owen William έλαβε ένα email από τη Nuance ότι το iOS 7 θα κυκλοφορήσει σε στο κοινό στις 10 Σεπτεμβρίου. Το email λέει, “Όπως πιθανώς γνωρίζετε, το iOS 7 GA θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου. Το NDEV πρόγραμμα έχει τροποποιηθεί και το SpeechKit 1.4.5 λειτουργεί σωστά στο iOS 7, αλλά σας προτείνουμε να διεξάγετε τις δικές σας δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι πήγε η αναβάθμιση λειτουργεί, το Nuance speech services συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα“.

Η Nuance έχει συνεργαστεί στενά με την Apple και αμφιβάλλουμε αν δεν γνωρίζουν την ημερομηνία γενικής διαθεσιμότητας. Στο παρελθόν, η Apple έχει κυκλοφορήσει τη Gold Master (GM) έκδοση την ίδια ημέρα με την ανακοίνωση, που ακολουθείται από μια δημόσια κυκλοφορία λίγες μέρες αργότερα.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα