O iOS χάκερ p0sixninja αναγγέλλει την έναρξη του OpenJailbreak.org

15:01 26/8/2013 - Πηγή: TechFan

Ο γνωστός χάκερ του iOS p0sixninja έχει αναγγείλει την έναρξη του OpenJailbreak.org, μιας νέας ιστοσελίδας που θα μπορούν οι χάκερ να εργαστούν με γενικό στόχο την διατήρηση μελλοντικών jailbreaks. Το OpenJailbreak.org στοχεύει περισσότερο προς τους τεχνικούς, όπως προγραμματιστές, hackers και ειδικούς σε θέματα ασφάλειας. Μέσα από την ιστοσελίδα, ορισμένα στοιχεία των greenpois0n,

absinthe και άλλων εργαλείων jailbreak θα γίνουν open source έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δουν και να μάθουν κάτι από αυτά.

Επιπλέον, οι χρήστες του site θα είναι σε θέση να μοιραστούν τα δικά τους επιτυχημένα πρότζεκτς και bugs που βρίσκουν, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν όσους συμβάλουν στα μελλοντικά jailbreaks. Η ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει φόρουμ ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους σχετικά με τα πρότζεκτ τους, να προσφέρουν υποστήριξη, ακόμη και να θέσουν ερωτήσεις.

Το OpenJailbreak.org περιέχει έξι πρότζεκτ τώρα, αλλά ο p0sixninja υπόσχεται ότι δεκάδες περισσότερα έρχονται στο μέλλον. Αν θέλετε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα OpenJailbreak.org, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Πηγή : modmyi.com

Keywords
Τυχαία Θέματα